Nog geen plannen voor valentijn maar wil je samen wel even lekker weg? Dan is deze deal misschien wel wat voor jou en je geliefde! Nu valentijnsweekend vieren bij Center Parcs inclusief een romantisch verrassingspakket vanaf €149!

Dit is wel écht een romantisch valentijnscadeau! Vertrek morgen met je schatje naar een park van Center Parcs naar keuze. Zo kan je ervoor kiezen om in Nederland te blijven of om een paar dagen valentijn te vieren in België of Duitsland. Samen dineren bij kaarslicht en daarna ontspannen in de bubbelbaden en sauna’s of droom lekker weg bij de open haard in jouw eigen cottage.

Als je deal top deal boekt bij Center Parcs krijg je ook een mega romantisch verrassingspakket cadeau, compleet met een fles wijn, chocolade en nog veel meer voor een heerlijk valentijnsweekend! Geniet van échte quality time voor twee! Happy Valentine’s day…. 

Verras jij je valentijn met dit romantische weekend? Boek dan snel en vertrek morgen al! 

Misc_Surprise

Boek hier jouw valentijnsweekend! Bekijk hier meer goede deals!

centerparcs

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)