Wil jij voordelig naar een tropisch oord in september? Dan heb ik de deal voor je gevonden. Ga op een 7-daagse verrassingsreis Curaçao voor slechts €489! En dat is inclusief vluchten, transfer en verblijf! Ter plekke krijg je te horen in welke 4* hotel je wordt ondergebracht.

Historic houses with colorful facades at waterfront of Willemstad, Curaçao

Prachtig witte zandstranden, een kleurrijk straatbeeld, geweldig duiklocaties, Curaçao is een eiland om verliefd op te worden. Het eiland is ideaal om te ontspannen en de dagelijkse beslommeringen te vergeten. Kom tot rust op één van de 38 stranden en baaitjes die het eiland rijk is. Tevens is Curaçao een waar duikersparadijs. Onder de zeespiegel bevinden zich vele kleurrijke vissen, schildpadden, koraalriffen en zelfs een scheepswrak!  Uiteraard moet je de hoofdstad Willemstad bezoeken. Zorg ervoor dat je je camera bij je hebt, want de gekleurde huizen zijn een foto waard.

Mambo Beach on the island curacao

Ter plaatse krijg je te horen in welke 4* appartement/hotel je zult overnachten. Deze liggen nabij de bekende badplaatsen Blue Bay, Mambo Beach of Jan Thiel.

Bon bini Curacao! Boek snel, want de beschikbaarheid is beperkt! 

screenshot van de deal

489-curacao
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)