Verrassingsreis Marrakech

Genieten in Marrakech incl. verblijf en vlucht!

  • Hotel Onbekend
  • Luchtvaartmaatschappij RyanAir
  • maaltijden Ontbijt
  • locatie Onbekend
P.p. vanaf € 115,-

Laat je dubbel verrassen tijdens deze stedentrip naar Marrakech. Laat je betoveren door de schoonheid van Marrakech en kom pas bij aankomst te weten in welke accommodatie je verblijft! Je overnacht in een traditionele riad in de oude Medina, maar welke dat is, blijft nog even geheim. Je boekt deze verrassingsreis voor slechts €115, inclusief vluchten en verblijf met ontbijt. Bekijk de deal hier.

Saadian garden pavilion of the Menara gardens in Marrakech, Morocco, North Africa

Stedentrip Marakkech

Marrakech is een stad gelegen in het binnenland van Marokko. In nog geen vier uur reis je naar deze Koningsstad. Het toerisme is een belangrijke bron van inkomsten voor deze sprookjesachtige bestemming. Wie naar Marrakech vliegt, komt terecht in een positieve mix van het dagelijkse Marokkaanse leven vermengd met een rijk verleden, een heerlijke sfeer voor toeristen en enorm veel verborgen parels. De mooiste plekken in Marrakech vind je verborgen in smalle steegjes en straatjes die in eerste instantie weinig bijzonders lijken te verhullen. Achter de vaak nietszeggende gevels vind je de mooiste plekjes van Marrakech, zoals fantastische hotels waar je je in Arabische sferen kunt laten verwennen en winkels die wat betreft decor niet onder doen voor een paleis.

Verrassingsreis Marrakech

Overnachten in een traditionele Riad

Dit is een verrassingsreis, wat betekent dat je pas bij aankomst in Marrakech ontdekt in welk hotel je verblijft. Wat ik wel alvast kan verklappen, is dat het een traditionele riad is midden in de oude stad die op de werelderfgoedlijst van Unesco staat. Deze traditionele Marokkaanse huizen vormen een oase van rust in de drukte van de stad. Op de groene binnenplaats van je raid ontspan je na een dag sightseeing in de Medina.

Zonsondergang in Marakkech

screenshot van de deal

Stedentrip Marrakech