slechts 119,- €

Rome, Venetië, Milaan, Turijn of Pisa.. Je bent gek op Italië, maar pas 10 dagen voor vertrek hoor je naar welke stad je gaat! Dat noem ik nog eens een leuke verrassing! In alle gevallen zit de vlucht inbegrepen en overnacht je in een viersterrenhotel met ontbijt. Je kiest zelf voor een reis van 3 of 4 dagen!

View of Basilica di San Pietro in Vatican Rome Italy iStock_000042837560_Large-2

Ahh.. Bella Italia! Naar welke steden van deze steden je ook gaat, je weet zeker dat je hier van het zonnetje kunt genieten, je smaakpapillen verwennen met Italiaanse gerechten en de cultuur van dit land kunt leren kennen! Iedere stad heeft iets unieks, of het nou mode, geschiedenis of een prachtige ligging is, ze zijn allemaal het bezoeken waard! 10 dagen voor vertrek krijg je te horen wat je bestemming zal zijn. Waar je overnacht blijft ook nog even geheim, maar het is in ieder geval een viersterrenhotel waar je iedere ochtend een heerlijk ontbijtje krijgt!

Stedentrip Milaan

screenshot van de deal

italie
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)