Elke Italiaanse stad heeft wat, maar Milaan is wel heel bijzonder. Je vindt hier een van de mooiste kathedralen van Europa en ook nog eens een levendige cultuur. Geniet van het beste wat Milaan te bieden heeft: cultuur en je proeft hier ook nog eens het lekkerste eten tijdens een inbegrepen Wine & Food excursie!

Europe_Italy_Milan_002

De Dom van Milaan oftewel de Duomo Santa Maria Nascente is een van de highlights en een symbool voor de stad. Beklim de dom en geniet van het waanzinnige uitzicht over de stad. Het Castello Sforzesco is ook een van de bekendere monumenten. Je kunt het kasteel bekijken en de architectuur bewonderen, maar ook naar binnen gaan en de verschillende musea bezoeken. Daarnaast kun je hier ook nog eens goed shoppen, want de stad staat bekend als modestad! Dus keer dat spaarpotje om en koop wat leuke dingen voor jezelf en je vrienden of familie!

Tijdens de Wine & Food excursie word je onder begeleiding van een sommelier (wijn specialist) voorgesteld aan een aantal van de beste Italiaanse wijnen en gerechten. Op een later moment weet je pas in welke accommodatie je verblijft. Het is in ieder geval een driesterrenhotel op een centrale locatie.

Europe_Italy_Milan_004

Ga jij naar het mooie Milaan? Boek dan snel!

Boek de deal!

milaan

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld en andere vakantiebenodigdheden:
Icon_Taxi

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)