#PRICEDUMP: Nu voor maar €1053!!!

Geniet nu voor een AM-AZ-ING zonnige prijs van €1123 op de Virgin Islands! Echt een uniek bedrag voor een paradijselijk verblijf.

Ten oosten van Puerto Rico liggen op de grens van het Caribische gebied met de Pacific de Virgin Islands. Met deze deal vertoef jij op het Amerikaanse gedeelte genaamd Saint Thomas. 

Je verblijft in één van de mooie Bluebeards Castle Villas in het mooie stadje Charlotte Amalie. Elke villa is uitgerust met eigen koelkast, keuken en natuurlijk airconditioning. Daarnaast bied het resort restaurants en een zwembad.

Je vliegt op 7 september met KLM & Delta Airlines vanaf Brussel naar Charlotte Amalie, St. Thomas, American Virgin Islands. Door te vertrekken vanaf Brussel bespaar je bakken met geld voor deze trip. Maar hoe kom ik dan in Brussel? Nou heel eenvoudig en goedkoop met de trein!

Worden jouw dromen binnenkort werkelijkheid? Boek dan snel voordat iemand anders ervandoor gaat met deze droomvakantie! 

Caribbean_VirginIslands_002

Van Droom tot Droomvakantie! Pak de trein naar Brussel!

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

 

Screen Shot 2015-02-26 at 12.15.59 am

 

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)