Met deze deal weet ik zeker dat jij een geweldige tijd zal beleven! Ik heb meerdere vertrekdata gevonden in januari naar een prachtige bestemming met een gemiddelde van 25 graden: Cancun, Mexico. Je verblijft hier nu 9 dagen inclusief vlucht, transfer én goed beoordeeld hotel voor een ongelooflijke €549!

In het zuidoosten van Mexico, aan de kust van de Yucatán Peninsula aan de Caribische Zee ligt de bekende badplaats Cancún. Met een wit zandstrand van 20 kilometer, diverse koraalriffen en een prachtige turquoise zee is dit een óverheerlijke zon bestemming. Een prima bestemming om te zonnen, relaxen, snorkelen, duiken en om de culturele bezienswaardigheden te checken. Voor de toeristen is er een moderne boulevard met veelal luxe all-inclusive hotels, moderne nachtclubs en winkelcentra. Je kan er ook voor kiezen om een dagtocht te maken naar de piramides van Chichen ItzaTulum en Coba of naar het grote shoppingscentrum in Kukulcan Plaza.

Op 21 of 26 januari vertrek je met de Dreamliner vanuit Amsterdan naar Cancun. Per transfer word je hier vandaan gebracht naar het met een 7,5 beoordeelde El Tukan Hotel & Beach Club Hotel, waar je zult verblijven op basis van logies. Dit goed beoordeelde 3-sterrenhotel ligt op slechts 200 m. loopafstand van het hotel en beschikt over onder andere 4 restaurants, een buitenbad en gratis WiFi.

Ik adviseer je snel te boeken voor de tijd van jouw leven, want de beschikbaarheid is beperkt!

NorthAmerica_Mexico_Yucatan_004

Genieten in de Yucatán Peninsula! Meer van deze deals!

Knipsel_MEX

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)