Vakantiegoals: goedkope retourtickets naar Cuba!

Vlieg voor een prikje heen en weer naar Havana

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Luchtvaartmaatschappij Aeromexico
P.p. vanaf € 340,-

Wil je in een oldtimer door de straten van Havana scheuren, aan een zomers kleurtje werken op Caraïbische stranden of een rondreis maken langs de culturele en natuurlijke hoogtepunten van Cuba? Boek dan nú deze spotgoedkope vliegtickets naar Havana. Voor slechts €340 vlieg je heen en terug naar de Cubaanse hoofdstad. Boek deze vluchten hier.

Havana op Cuba

Goedkope vliegtickets Havana

Goedkope vliegtickets, daar houd ik van! Deze deal laat maar weer eens zien dat het echt niet duur hoeft te zijn om de wereld rond te reizen. Voor een heel betaalbare prijs boek je deze retourtickets naar Havana. Je vliegt met Aeromexico en hebt een overstap in Mexico-Stad. Hierna vlieg je door naar Havana waar je Cubaanse avontuur kan beginnen!

Strand Cuba

Cuba vakantie

Cuba is de afgelopen jaren bezig aan een stevige opmars als vakantiebestemming en dat is niet voor niets: dit Caraïbische eiland is #vakantiegoals. Geniet van de ultieme zon- en strandvakantie op de witte bountystranden van Varadero, struin door de kleurrijke straten van hoofdstad Havana of verlaat de hoofdstad voor een rondreis langs bijvoorbeeld het Sierra Maestra nationaal park en Trinidad.

Vinales, Cuba

screenshot van de deal

Screenshot deal