In april wat aangenamere temperaturen opzoeken? Ga een lekker een weekje naar Antalya!

Hoe lekker…straks zit je daar heerlijk te genieten van de zon terwijl iedereen hier in Nederland de april-doet-wat-ie-wil-dagen probeert door te komen. Gewoon  lekker buiten in de Turkse zon met je ogen dicht en even helemaal nergens aan denken met een lekker drankje in de hand. Maak een wandeling op de uitgestrekte zandstranden, of ga lekker zwemmen of een watersport beoefenen -en er is natuurlijk niets mis met gewoon lekker lui zonnen op aan schitterende baai!

Op 13 april vertrek je met Corendon vanuit Amsterdam naar Antalya. Per transfer word je gebracht naar het met een 9 beoordeelde Turquoise Resort in Side, waar je ultra-all-inclusive zal verblijven. Dit top 5-sterrenresortligt direct aan het strand en het centrum van Manavgatnligt op niet al te grote afstand. Het hotel beschikt over onder andere. een privéstrand met 2 steigers, 5 à la carte restaurants en in het aqua park kun je flink genieten! Jouw kamer is uitgerust met alle gemakken en je hebt toegang tot gratis wifi.

Ik adviseer je snel te boeken, want de beschikbaarheid is beperkt!

shutterstock_192135935

Boek nu deze deal! Bekijk deze deal

Screenshot 2015-01-11 13.04.18

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)