Ken jij de buurt inmiddels als je broekzak en ben je toe aan iets anders? Dan heb ik een leuk arrangement in een 3* hotel voor je! Slaap voor slechts €58 in een Saksische hoeve aan de rand van het sfeervolle Raalte en krijg één dag gratis fietsverhuur en een heerlijk ontbijtje.

Hotel Inn Salland

Authentieke Hanzesteden, pittoreske dorpjes en prachtige natuurgebieden omringen het 3* Hotel Inn Salland. De Saksische hoeve is sfeervol ingericht en gebouwd van oude en gerecyclede materialen. In het hotel wordt een huiselijk gevoel gecreëerd en slaap je in een ruime kamer. De landelijke kamers zijn in een modern jasje gestoken en beschikken over een tv, bureau, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met bad en/of douche. Naast de overnachting krijg je bij dit arrangement een heerlijk ontbijtje en één dag gratis fietsen.

Vakantie in Overijssel

Pak een mooie route mee vanuit het hotel en verken al wandelend of fietsend het gevarieerde Overijsselse landschap. Ontdek een uniek stukje natuur in Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. Hier vind je een van de grootste heidegebieden van Europa! Ga in Raalte op zoek naar één van de historische buitenplaatsen of bezoek het gezellige centrum. De Hanzesteden Deventer en Zwolle liggen op steenworp afstand, ook hier valt veel te beleven!

screenshot van de deal

Hotel Inn Salland