slechts 459,- €

Wat een ge-wel-di-ge deal al weer! Pak je koffers want we vertrekken naar overheerlijk Curaçao om 9 dagen te genieten vanuit een voormalige ijsfabriek omgetoverd in een hotel in hartje Willemstad! Haast je want het aantal plaatsen is beperkt!

Historic houses with colorful facades at waterfront of Willemstad, Curaçao

Op 16 mei 2016 vertrek je vanuit Amsterdam met Tuifly naar Hato Airport op Curaçao. Per (inbegrepen) transfer word je naar het met een 8.2 beoordeelde The Ritz Studios, een verzorgd complex met grote studio’s en een zwembad en comfortabele ligbedden om te genieten van een aangenaam verblijf. Dit hotel heeft een prachtige ligging op Curaçao, centraal in de hoofdstad Willemstad. The Ritz Studios is rustig gelegen, aan de rand van de populaire, monumentale wijk Punda. Op de binnenplaats vind je een zwembad en een jacuzzi, waar je heerlijk in kunt ontspannen.

Slenter in Punda langs de bekende Handelskade, bekend van de foto’s voor kleurrijke gevels in Hollandse stijl. Achter de Handelskade vind je diverse winkelstraten, waaronder de Breedestraat. Iets verderop, aan het Waaigat, vind je een drijvende markt waar Venezolaanse handelslieden groente, fruit en soms zelfs verse vis aan de man brengen. Via de Koningin Emmabrug (de enige drijvende houten brug ter wereld, ook wel bekend als de Pontjesbrug) kun je oversteken naar een ander stadsdeel, Otrabanda. Hier maak je kennis met authentiek Willemstad.

Dit is jouw kans om goedkoop te genieten van een zalige vakantie!

Caribbean_Curaçao_008

Ik adviseer je snel te boeken, want de beschikbaarheid is beperkt!

 

screenshot van de deal

ritz
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)