Voordelige luxe vakantie op Madeira!

Geniet van het paradijselijke Madeira in dit luxueus 5*-resort met eigen strand!

  • Hotel Quinta Do Lorde
  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
  • locatie Met zeezicht
P.p. vanaf € 288,-
Bekijk deze deal&g.lu=http%3A%2F%2Fleden.voyage-prive.be%2Fvoyageprive%2Fbenl%2Fd%2F%3Fcid%3D7699%26fblogin%26fb2%26bg%3DMadeira%26affid%3DQuintaDoLordeSep18%26produit%3D262411" text="Hier boeken"]

Toen ik dit 5*-hotel op Madeira voor het eerst zag, dacht ik niet dat het zo goedkoop te boeken zou zijn! Maar jawel! Je betaalt maar €288 voor 6 dagen, inclusief vluchten en ontbijt! Wat een koopje want dit hotel is echt wel uniek, zo heeft het een eigen jachthaven en privéstrand! En dan heb ik het wellnesscentrum nog niet vernoemd! Lees snel verder of bekijk meteen de beschikbare reisdata!

Quinta do Lorde 5* Madeira

Hotel Quinta Do Lorde*****

In Ponta de São, aan de oostkust van bloemeneiland Madeira ligt dit prachtige 5*-hotel. Cruise langs de indrukwekkende kliffen en groene kustlijn naar Quinta Do Lorde, een hotel dat volledig is opgetrokken in de oorspronkelijke bouwstijl van Madeira. Het is trouwens een gerenoveerde boerderij maar nu lijkt het meer als een klein dorpje aan de zee. Tussen de gebouwen met hotelkamers loop je langs verfrissende zwembaden, gezellige bars en terrasjes naar het privéstrand of de jachthaven van Quinta Do Lorde. Werk aan je conditie in het fitnesscentrum of laat jezelf verwennen en relax in de spa. Op Tripadvisor scoort het hotel een uitstekende 4 punten.

Quinta do Lorde 5* Madeira

Vakantie Madeira

Madeira komt dicht bij mijn definitie van het paradijs! Ik stop altijd even met ademen wanneer ik die indrukwekkende kliffen uit zwarte vulkanische rots met groene kruinen zich in de azuurblauwe zee zie storten. Op het eiland vind je prachtige wandelingen langs groene, glooiende heuvels en kleurrijke bloemenvelden. Hier hoef je niet enkel voor het strand naartoe te reizen, het is de natuurpracht die de grote troef van Madeira is! il je meer weten over deze regio, de rest van Portugal, of zoek je toch een andere Portugal deal? Kijk dan eens op mijn pagina met de beste deals en veel info voor jouw perfecte Portugal vakantie.

Quinta do Lorde 5* Madeira

screenshot van de deal

Screenshot Voyage Prive