slechts € 179,-

Veel sneeuwplezier voor weinig geld! Ga op wintersportvakantie in Frankrijk vanaf slechts €179! Deze prijs is inclusief verblijf in een leuk chalet vlakbij de pistes en skipas. Bekijk alle mogelijkheden en de beschikbare reisdata hier.

Wintersportvakantie

Wintersportvakantie Frankrijk

Het skigebied SuperDévoluy & La Joue du Loup is zowel voor beginners als gevorderden heel geschikt. Je vindt hier 100 kilometers aan pistes met voor ieders wat wils: van vlakke hellingen voor beginnende skiërs tot steile zwarte pistes voor de meer ervaren wintersporters. Daarnaast biedt la Joue du Loup veel après-ski mogelijkheden en heb je met je skipas ook toegang tot Snowpark Mushroom’s Park.

Wintersportvakantie

Les Flocons Du Soleil

Tijdens deze wintersportvakantie overnacht je in een comfortabele chalet op zo’n 300 meter afstand van de skipistes. In de omgeving vind je verschillende winkels en restaurants. Het complex beschikt onder meer over een verwarmd, overdekt zwembad en een sauna waar je heerlijk kunt ontspannen na een dagje in de sneeuw. Op Tripadvisor ontvangt deze accommodatie een goede beoordeling van 4 van de 5 punten.

Wintersport Frankrijk

screenshot van de deal

Screenshot