Wintersport Noorwegen voor een heerlijke prijs

Inclusief KLM vluchten, huurauto en appartement tegenover skilift

  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Amsterdam
  • Boekingskosten €25
  • Beoordeling 9,1
  • Calamiteitenfonds €2,50
  • Blijf online Gratis WiFi
Holidayguru tipt 19.01.20 tot 26.01.20
P.p. vanaf € 480,-

Dit is een deal voor alle wintersportliefhebbers. Met deze prachtige deal van Tui ga je op 8-daagse wintersport vakantie naar Noorwegen voor een spotprijs! Voor €480 krijg je al je KLM vluchten, een huurauto en een heerlijk appartement tegenover de skilift. Ga op alternatieve wintersport naar Noorwegen en ontdek de schoonheid van dit land in de winter. Kijk snel onder reisdata voor jouw ideale vertrekdag.

skieën

Bergo Appartementen

Tijdens je vakantie naar Noorwegen verblijf je in de appartementen van Bergo. Deze appartementen hebben een ontzettend gunstige locatie tegenover de skilift. Geen gedoe met bussen om naar de eerste lift te komen, je hoeft alleen je appartement uit te stappen. De appartementen krijgen dan ook de geweldige beoordeling van 9,1. In de appartementen is ook een ski-opbergruimte zodat je gemakkelijk je spullen weg legt. Ook is er een parkeerplaats voor de auto beschikbaar.

Wintersport Noorwegen

Geen Oostenrijk of Frankrijk dit jaar, maar een wintersport naar Noorwegen. Voor een heerlijk prijsje ga je acht dagen naar het skigebied Beitostølen. Beitostølen is een klein en vriendelijk wintersportdorp, prettig veilig voor beginners, gezinnen en iedereen die van een beetje rust houdt. Wie meer uitdaging zoekt, kan met de skibus naar het Raudalen Alpine Centre, waar je de iets steilere hellingen vindt. Dit wordt hoe dan ook een wintersport om nooit te vergeten!

screenshot van de deal

noorwegen