Op Tenerife schijnt hij het hele jaar de zon! Laat in december het gure winterweer achter je en breng 8 dagen op dit heerlijke subtropische eiland door, inclusief retourvlucht, luchthaventransfer en verblijf in een goed beoordeeld appartementencomplex!

Punta Brava town on Tenerife island

Tenerife is het grootste eiland van de Canarische Eilanden. Evenals de buureilanden is het een eiland van vulkanische oorsprong. De grootste vulkaan van het eiland is El Teide, die met 3718 meter meteen de hoogste berg van Spanje is. Ik kan natuurliefhebbers  zeker een bezoek aan de ruige natuur rondom El Teide aanraden! Op de hellingen kan het flink afkoelen, maar aan de kust, waar je verblijft, komt het kwik het hele jaar door zelden onder de 20 graden en in de zomer is het zelfs vrijwel iedere dag meer dan 30 graden! Dit maakt het eiland de ideale zonbestemming voor het hele jaar door!

Je verblijft in een ruim en vrolijk ingericht appartement van Tropical Park. Het centrum van het charmante dorpje Collao Salvaje en het strand bevinden zich op enkele minuten lopen en met het openbaar vervoer of met een huurauto ben je zo in de grote badplaatsen van Tenerife of in de weidse natuur. Maar je appartementencomplex beschikt ook over al het nodige: zo is er een mooie tuin met zwembad, van waaruit je bij helder weer de buureilanden La Gomera, El Hierro en La Palma kunt zien liggen. Ook zijn er meerdere sport- en ontspanningsfaciliteiten beschikbaar, waaronder een wellnesscentrum. Op Trivago krijgt dit complex een uitstekende beoordeling van 82/100.

Europe_Spain_CanaryIslands_Tenerife_003

Heerlijk uitrusten op Tenerife? Boek dan snel; je kunt over een paar weken al vertrekken!

screenshot van de deal

Tenerife 272 euro WTC
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)