Een parelwit strand, de strakblauwe zee.. Zanzibar komt wel heel dicht bij het paradijs. Ga jij hier snorkelen of maak je liever een strandwandeling? Eet je elke dag bij dezelfde plek of ga je alle 3 restaurants en 3 bars af? De vraag is niet of je gaat genieten, maar op welke manier! Voor een hele voordelige prijs kan jij al 9 dagen genieten van al het moois dat Afrika te bieden heeft. 

Je vliegt op 8, 15 of 22 september van Amsterdam naar Zanzibar. Je terugvlucht zal dan op 16, 23 of 30 september zijn. De transfer naar het hotel is inclusief. De kamers zijn voorzien van een balkon of terras, en het hotel heeft een Nederlandse eigenaar! Of je nu komt voor je rust of om te snorkelen: het kan allemaal. Er is de keuze uit 3 restaurants en 3 bars. Ideaal voor een honeymoon of gewoon een vakantie met je beste vriend. Boek snel, op is op!

zanzibar2

Ga hier naar de deal!Kijk hier voor meer deals!

 zanzibar

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)