WOW, op de website van Arke.nl boek je nu wel een hele spectaculaire Zanzibar vakantie! Een 9 daagse reis inclusief vlucht, transfer en een 4 sterren hotel met all inclusive voor geweldige €699!

Vertrekken kun je op 22 september en na je vlucht vanaf Amsterdam met Jetairfly verlbijf je op basis van all inclusive in het 8,8 beoordeelde: Sandies Mapenzi Beach Resort! Hier heb je een geweldige vakantie!

Voor de mensen die bang zijn:
Nu snap ik dat mensen gelijk roepen: Ebola! Maar laten we even realistisch zijn! Zanzibar is een eiland aan de oost kust van Afrika.. daar is alles veilig! Het is letterlijk een paar duizend kilometer ver weg! Dat zou het zelfde zijn als er iets in Kroatië zou gebeuren en mensen daarom niet meer naar Nederland zouden komen!

Ik wil niemand tot iets verplichten, je moet altijd je eigen keuzes maken. Maar ik zeg hier: Een MEGA vakantiedeal ligt voor je klaar!

Artikelbild__Strand_Palmen

Hier ga je naar deze deal Hier ga je naar nog meer deals!

zanzibar 699 all in

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)