Strand, tropisch weer, ontspannen sfeer -klinkt allemaal veel beter dan kou, regen en grijze wolken toch?! Laat ik nou deze heerlijke deal voor je gevonden hebben naar de tropische zon in Zanzibar!

In Zanzibar ga je terug in de tijd van het oude Perzië, naar Omaanse kaliefen en sultans en naar India met zijn specifieke aroma’s. Bezoek Stone Town, waar de steegjes je brengen langs huizen in oud-Arabische stijl, met prachtige houten deuren. Aan de overkant van het diepe Pemba kanaal ligt het heuvelachtige, groene Pemba, een ander eiland van dit archipel. Dit is je kans meer te zien, nu je er toch bent! De mangrovebossen aan de kust van Pemba openen de weg naar prachtige witte zandstranden en met boerderijen bedekte heuvels. Bezoek het Ngezi Vumawimbi Forest Reserve of Jozani als je van natuur houdt, of ga naar Beit el-Ajaib museum om cultuur op te snuiven. Er is hier genoeg te doen om volop te genieten van deze indrukwekkende locatie!

Op 19 januari vertrek je met Jetairfly vanuit Amsterdam naar Zanzibar. Per transfer word je gebracht naar het met een 9.5 beoordeelde Dhow Inn Zanzibar Hotel, waar je zal verblijven op basis van logies en ontbijt. Dit uitstekende 3.5 sterren hotel is lekker kleinschalig en is dus een heerlijke locatie om een onbezorgde en rustige vakantie te beleven. Dhow Inn Zanzibar Hotel heeft een eigen strandclub, beschikt o.a. over 2 restaurants, loungebar en 3 buitenbaden. Vooral kitesurfers zijn hier goed op hun plek, want dit schijnt dé kitesurf locatie van Zanzibar te zijn!

Ik ga al, kom je mee? Wees er wel snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt!

Africa_Tanzania_Zanzibar_Sunset

Boek nu deze tropische deal! Meer tropische deals!

Knipsel_Arke

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)