Altijd al eens Tanzania, Oost-Afrika willen bezoeken. Deze deal is gewoon de uitgelezen kans. In het Reef & Beach Resort waan je je temidden van een helderblauwe oceaan met een prachtig koraal rif op nog geen 500 meter uit de kustlijn dat populair is onder kitesurfers, duikers en snorkelaars.

Er is een uitgebreid aanbod aan excursie-mogelijkheden, eenvoudig te boeken na aankomst bij het resort. Zwemmen bij hoog water kun je prima bij de jetty-bar, en bij laag water kun je honderden meters wandelen en het onderwaterleven in de getijdenpoeltjes bekijken. Leuk om te weten: Honeymooners krijgen bij aankomst een extra verrassing.

Het was even zoeken, maar ik heb hier echt een MEGA-deal gevonden via Arke… Ga nu met z’n tweeën naar dit luxe all-inclusive resort met een beoordeling van 8.4 en je profiteert van een mega-super-zomer-voordeel-korting van ruim 1000 euro. Op maandag 29 september vlieg je in de avond met JetAirFly vanaf Amsterdam, Schiphol naar Zanzibar alwaar je de volgende ochtend vroeg aankomt en dus meteen volop van je dag kunt genieten.

Een SUPER bestemming! Parel witte stranden, zeer vriendelijke lokale bevolking en een uitstekend resort. Boek nu!

Let wel op er zijn nog maar 5 kamers beschikbaar!

Zanzibar_I

Boek NU! Nog maar 5 kamers beschikbaar! Meer van dit soort deals.

Screen Shot 2014-09-11 at 11.40.28 am

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)