Ben jij er op dit moment even helemaal klaar mee en wil je even niks aan je hoofd hebben? Kan je het daarnaast best goed gebruiken om een aantal dagen in de warme zon te liggen? Ga dan naar Zanzibar! Voor maar €549 kun je al 9 dagen verblijven in dit prachtige oord!

Zo exotisch als de naam doet veronderstellen, is Zanzibar Tanzania de perfecte vakantie bestemming om ”overal” even aan te ontsnappen. De luie dagen van zonnebaden, zachte wandelingen langs het parelwitte strand en het zwemmen in de glasheldere azuurblauwe oceaan zijn het perfecte tegengif aan de spanningen van het moderne leven.

Vertrekken doe je op 01 december vanuit Amsterdam. Je vliegt met Jetairfly naar Zanzibar, waarvandaan je per transfer naar het hotel gebracht wordt. Het hotel waar je zal verblijven is het 3,5-sterren en met een 9.5 beoordeelde: Dhow Inn Zanzibar. Dit hotel beschikt o.a. over 2 restaurants, 3 buitenzwembaden en een zonneterras. Verblijven doe je op basis van logies en ontbijt.

Kan jij niet wachten om op het strand te liggen? Boek dan snel, want de beschikbaarheid is beperkt!

Africa_Tanzania_Zanzibar_Beach

Ga hier naar de deal! Ga hier naar nog meer deals!

Schermafbeelding 2014-11-25 om 10.29.15

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)