Zeeland, bij uitstek geschikt om de drukte van alledag te ontvluchten. Prachtige bossen, heuvelachtige duinlandschappen, stranden en pittoreske dorpjes wisselen elkaar af in de meest authentieke kustprovincie van ons land. En in zo’n dorpje wacht je een warm welkom in een luxe viersterrenhotel waar je van top tot teen in de watten wordt gelegd. De wellness, de service, het restaurant met terras waar je geniet van een heerlijk viergangendiner, alles is werkelijk tot in de puntjes verzorgd! Drie dagen Zeeland staat voor drie dagen genieten!

Gastvrijheid krijgt een nieuwe betekenis bij Grand Hotel Ter Duin. Het hotel is niet alleen gelegen op één van de mooiste locaties van Zeeland – tegenover boswachterij Westerschouwen en de Zeepeduinen, hier word je ook compleet in de watten gelegd met oprechte aandacht, (h)eerlijke steekproducten én een prachtige ambiance geïnspireerd op de Art Nouveau. Het hotel ligt op een rustig platteland in Burgh-Haamstede, naast een golfbaan en is voorzien van een spa, een bar en een restaurant met terras met uitzicht op de grote tuin. Gratis WiFi is te gebruiken in de openbare ruimtes.

Vanaf het hotel is het slechts een klein stukje rijden naar het strand van Burgh-Haamstede, fietsen zijn te huur in het hotel. In het omliggende bos bevindt zich een groot mountainbikeparcours, waar de fietsfanaten onder ons zich zeker zullen vermaken!

Dit arrangement is in mei en juni te boeken voor maar €89 en in de maanden erna voor €99. Aankomstdata zijn mogelijk t/m 14 september 2014, dus of je nu in mei of in augustus wilt: Het kan allemaal!

Ga hier naar de deal! Bekijk deze deal

Scherm zeeland

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)