slechts 264,- €

Wil jij in oktober naar de zon? Dan heb ik de perfecte deal voor jou gevonden! 8 dagen naar het groene Griekse eiland Corfu voor slechts €264! Inclusief vluchten, transfer en verblijf! Vertrek is op 8 oktober!

Korfu Sail Boat iStock_000073749329_Large-2

Corfu, het meest noordelijk gelegen Griekse eiland in de Ionische zee, is een geweldige vakantiebestemming! Je kunt hier uitstekend snorkelen, het klimaat is goed en voor de cultuurfanaten onder ons vind je er een interessant archeologisch museum, het byzantijnse kasteel Angelokastro en verschillende kerken in Corfu-stad. Ook kun je gemakkelijk een dagexcursie naar Albanië maken.

Korfu shutterstock_121035571-2

Je overnacht in een appartement van het complex Ippocrates. Dit kleinschalige appartementencomplex ligt direct aan het strand van Archavari. Je hoeft alleen het terras over te lopen en je staat met je voeten in het zand. Het hotel beschikt niet over een zwembad, maar je mag als gast gebruikmaken van de zwembaden van omliggende hotels. De kamers zijn net ingericht en hebben een balkon met zitje. Op Trivago krijgt het appartementencomplex een score van 84/100.

Wil jij 8 dagen naar het Griekse eiland Corfu? Boek dan snel, want de beschikbaarheid is beperkt! 

screenshot van de deal

sunweb-corfu-264
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)