slechts 69,- €

Frankrijk roept! Op naar zonnig Marseille! Verblijf 3, 4, 5 of 6 dagen nabij de oude haven, incl. ontbijt, een rit met de toeristentrein en traditionele Marseille-zeepjes. Laat je betoveren door het historische centrum, wandel door de oude haven en geniet van de frisse Mediterraanse zeelucht.

marseille

Marseille: een stad met veel facetten. De oudste stad van Frankrijk is van eeuwen het middelpunt van handel en scheepvaart. Daarnaast kun je in de buurt genieten op de Prado-stranden voor een aantal dagen zon, zee en luieren. In de winkelstraat La Canebière koop je de nieuwste zomeroutfits en in het Fort Saint-Jean leer je de geschiedenis van de stad echt goed kennen!

Tijdens deze reis overnacht je in het Best Western Marseille Bourse Vieux Port. Met een centrale ligging op slechts 400 meter van de oude haven en in het oudste deel van de stad is dit hotel de perfecte keuze voor een stedentrip Marseille. Je bevindt je in een bruisende omgeving vol restaurant, bars en winkels. Op Tripadvisor krijgt dit hotel een score van 4 van de 5 sterren.

Marseille and view of Chateau d’If iStock_000012732430_Large-2

screenshot van de deal

marseillaprijis
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)