slechts 349,- €

Sicilië is een eiland waar je meteen op verliefd wordt! Ik heb een prachtige deal voor je gevonden: Ga nu 8 dagen naar idyllisch Sicilië voor slechts €309 inclusief verblijf met ontbijt, vlucht en transfer – en dat alles in mei wanneer het eiland dagelijks vele warme uurtjes zon ziet! Het hotel, wat beschikt over een heerlijk Spa Center, belooft ook veel goeds, want het wordt op Tripadvisor o.b.v. 552 beoordelingen beoordeeld als beste hotel van de regio!

idyllisch sicilie

Je uitvalsbasis voor deze reis is het 4* Residence Letojanni. Het resort beschikt over een mooi zwembad, restaurant met typische Siciliaanse gerechten, bar en entertainment. Maar dat is niet alles: het complex heeft ook nog een Spa Center met sauna, jacuzzi, hamam en binnenzwembad! Hier kan je helemaal tot rust komen op deze welverdiende zonvakantie 🙂 Het hotel krijgt een op Tripadvisor zelfs een bijna perfecte beoordeling met 4.5 van de 5 sterren. Het hotel staat op 1 van hotels in de regio op Tripadvisor!

cataniasicily-italy-_shutterstock_453333976Ik adviseer je snel te boeken, want de beschikbaarheid is beperkt!

screenshot van de deal

idyllisch Sicilië
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)