slechts 549,- €

Mexico? Vergeet Cancun en Cabo, ontdek de prachtige Mexicaanse badplaats Puerto Vallarta! Wandel over de promenade, neem een duik in de helderblauwe zee. Zonvakantie Puerto Vallarta in Mexico voor €549 inclusief vlucht, transfer en verblijf! Bekijk hier snel alle mogelijke data en verdere details voor deze prachtige vakantie naar Mexico.

Zonvakantie Puerto Vallarta

Zonvakantie Puerto Vallarta

Aan de Baai van Banderas wacht een droom van een vakantie in de badplaats Puerto Vallarta. In deze West-Mexicaanse streek kun je een siësta op het gouden Nuevo Vallarta Beach afwisselen met het spotten van zeeschildpadden tijdens een duikvakantie. Of schiet kleurrijke vakantiekiekjes op de grote markt Mercado Municipal Río Cuale waar je binnen no-time een souvenir scoort. Aan het eind van de dag strijk je neer in een van de gezellige restaurants om te genieten van een heerlijke burrito.

vakantie mexico

Los Arcos Suites

Dit kleinschalige complex is het perfecte adres voor een ruime appartement midden in het oude centrum van het gezellige Puerto Vallarta. Het zit op loopafstand van alle restaurants, bars, de Malécon en het strand. Toch vind je hier ook alle rust op de groene binnenplaats waar je heerlijk kunt ontspannen bij het zwembad. Op Tripadvisor beoordelen eerdere gasten het hotel met een score van 4 van de 5 sterren.

Zonvakantie Puerto Vallarta

screenshot van de deal

vakantie mexico
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)