Veelgestelde vragen Winactie Jufenalm

Hier vind je nuttige informatie en antwoorden op je vragen over de winactie.

Jufenalm wedstrijd 2023 – zo kun je deelnemen

Zo neem je deel aan de winactie

Je kunt eenvoudig meedoen om je kans om te winnen veilig te stellen. Het enige wat je hoeft te doen is de Holidayguru app downloaden of updaten naar de nieuwste versie en de instructies in de app volgen.

Stap-voor-stap instructies

Deelname is eenvoudig en simpel:

Zo worden de winnaars bekendgemaakt

De trekking van de winnaar is willekeurig en vindt plaats volgens het principe van toeval.

De gelukkige winnaar wordt bepaald binnen de volgende 7 werkdagen na het einde van de wedstrijd, wordt vervolgens individueel en persoonlijk schriftelijk op de hoogte gebracht door Holidayguru en moet binnen 14 werkdagen na contactopname contact opnemen met Holidayguru – anders vervalt de prijs.

FAQ – belangrijke vragen & antwoorden over de winactie

 • Als je nogmaals op de knop “Nu meedoen” klikt, krijg je het volgende bericht te zien: “Je hebt al meegedaan aan deze wedstrijd!Als je hebt gewonnen, wordt er per e-mail contact met je opgenomen.” Dit betekent dat je deelname succesvol was.
 • Let op: je ontvangt geen verdere bevestiging van deelname per e-mail!
 • Heb je je eerste registratie voltooid door op de bevestigingslink in de e-mail na registratie te klikken om je registratie te bevestigen? Zo niet, dan kun je dit opnieuw doen of je een nieuwe registratielink laten toesturen.
 • Voor een succesvolle deelname aan de Jufenalm winactie is de volgende informatie vereist:
  • E-mailadres
  • Voor- en achternaam
 • Selecteer onder de velden voor het e-mailadres en wachtwoord de link “Wachtwoord vergeten” en laat een nieuw wachtwoord naar je toesturen. Controleer vervolgens je inbox. Nu kun je een nieuw wachtwoord aanmaken.
 • De winnaar wordt alleen schriftelijk op de hoogte gebracht via een e-mail van Holidayguru. Er wordt geen direct contact opgenomen met de winnaars via sociale mediakanalen.
 • De prijs is inclusief een reis voor twee personen. Als je extra reizigers wilt boeken, is dit op eigen kosten en afhankelijk van beschikbaarheid. Urlaubsguru GmbH geeft geen garantie voor de haalbaarheid van een dergelijke extra boeking.
 • De gegevens kunnen bij Holidayguru worden verwijderd door het aangemaakte account te verwijderen. Dit kun je zelf doen op holidayguru.nl/settings/. Je kunt je afmelden voor nieuwsbrieven via de afmeldlinks in de nieuwsbrieven.

Afbeelding artikel:  NEST X NOMAD