Het is weer woensdag dat betekend dat Air France en KLM weer een sale hebben met vertrek vanaf Duitsland. KLM bied vandaag Bangkok aan voor €459 en met Air France kun je vandaag boeken naar Havanna voor het zelfde bedrag van €459. Dit is inclusief de boekingskosten die KLM rekend voor de boeking.

Belangrijk is dat je alleen vandaag kunt boeken en dat je moet reizen tussen 1 mei en 30 juni van dit jaar. Je moet minimaal 7 dagen blijven en maximaal 1 maand. Een geweldige deal voor iedereen die een goedkoop ticket naar Bangkok of Havanna zoekt en graag met KLM vliegt. Belangrijk is verder ook nog dat je dus vanuit Duitsland moet vliegen maar wel vanuit de Nederlandse KLM website kunt boeken. Je mag niet je reis in Amsterdam beginnen omdat je anders het risico loopt dat ticket helemaal word geannuleerd.

Artikelbild_Bangkok_Tempel

Hier ga je naar deze KLM deal
Bekijk deze deal

KLM vluchten WAM BKK

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)