Er zijn verschillende manieren om goedkoop naar Australië te komen. De dagen dat je  €1000 voor je ticket betaald zijn definitief voorbij en laat je dus niet verleiden om zulke dure tickets te kopen. Vandaag wil ik 1 van de vele trucks met je delen en je uitleggen hoe deze trick in elkaar zit.

Misschien heb je wel eens gehoord dat je op de Expedia website van Brazilië heel erg goedkoop tickets kunt boeken.Er zijn veel mensen op het internet die roepen: Error, een fout van de airline, boek nu heel snel .. maar dat is puur hype in de hoop dat jij als een gek deze tickets gaat kopen.. zonder dat ze zelf ook maar enig idee hebben hoezo bepaalde deals zijn waarom ze zijn en simpel weg deals copy pasten. Bij deze truck is het geen hype en het is ook geen error en ik zal je uitleggen waarom.

Elk ticket heeft een basis tarief en dan belastingen waaronder de brandstoftoeslagen. Deze zijn vaak 1 tot zelfs 2/3 van je ticketprijs. Nu is het zo dat er in Brazilië een wet is dat airlines deze brandstoftoeslag niet mogen vragen en daarmee wil de regering de tickets voor de Brazilianen heel goedkoop houden.
Nu zijn airlines ook niet dom en komen ze met alternatieve toeslagen of juist hele hoge basis tariefen om alsnog de zelfde prijs te kunnen vragen.. maar er is 1 airline die gewoon zoiets heeft: Zolang je maar op een Braziliaanse website onze tickets boekt.. rekenen wij niet de brandstoftoeslagen en het maakt niet uit waar je naar toe vliegt.

En deze airline is: Qantas!
Dus zolang je maar een Qantas ticket boekt op bijvoorbeeld de Braziliaanse Expedia zul je zien dat de prijzen van de tickets heel erg laag zijn!

De maximale waarde haal je natuurlijk uit tickets naar Australië en omdat Qantas zelf niet naar Amsterdam vliegt zou je bijvoorbeeld vanuit Londen kunnen vliegen. Dan heb je al een retourtjes Londen Perth voor maar  €498 en een retourtjes naar Sydney voor maar  €590. En je vliegt natuurlijk makkelijk vanuit Nederland naar Londen met de lowcost airlines.

Let er wel op dat je ruim te te voren moet boeken en redelijk buiten het hoogseizoen moet blijven. Maar deze prijzen zijn wel volop beschikbaar!

Is het veilig op dit zo te boeken? Ja hoor ik ken genoeg mensen die dit bijna elke maand doen en zo ongelofelijk veel geld besparen!

Artikelbild_Australien_Kaengeroo_Sonnenuntergang

 • Australië: Retour tickets naar Australië  voor maar €498 
  • Reisperiode: Vertrekken in bijvoorbeeld mei en in oktober
  • Reisduur: Je moet minimaal 7 dagen blijven en maximaal 1 maand
  • Luchthaven: Vertrekken vanuit Londen
  • Luchtvaartmaatschappij:  Qantas en Emirates
  • Hotel: Kun je een lekker makkelijk bij hotels.com boeken
  • Boeken tot: Zo snel mogelijk
  • Betaling:  Creditcard
  • Boeken bij: Expedia Brasil
  • Prijs:  Vanaf €498 inclusief alles met vertrek vanuit Londen, de kosten om naar londen te komen komen er natuurlijk nog bij

Hier ga je naar deze deal
Bekijk deze deal

 

R$1629 = €498

Brasil Perth Londen

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)