Ik hou van Azië. Als ik ergens naar toe ga dan is Azië altijd de eerste keus. Bijvoorbeeld Hongkong: De eerste keer dat ik in Hongkong was keek ik mijn ogen uit. Ik liep door de straten van Kowloon en dacht alleen maar: Wow, dit is hoe ik me Azië voorstel. En sinds dat moment wil ik graag zo vaak mogelijk terug naar Hongkong maar hoe kom je nu op een betaalbare manier in deze geweldige stad?

Jetairways is een airline uit India die inmiddels voor een deel is overgenomen door Etihad heeft op dit moment een super top mega ticket deal naar Azië. Je moet wel 2 x overstappen maar voor de prijs van maar €399 naar bijvoorbeeld Hongkong is dat meer dan ok aangezien de overstap tijden erg goed te doen zijn.

Ik zal je een voorbeeld geven met bestemming: Hongkong
Je vliegt vanaf Amsterdam met KLM naar Brussel om daar verder te vliegen met Jetairways naar Dehli en dan door naar Hongkong. Terug vlieg je eerst met Jetairways naar Dehli en Brussel en dan met Lufthansa door naar Frankfurt. (Je boekt dan gewoon bij NSHispeed je enkeltje Frankfurt – Nederland) Wil je niet via Brussel vliegen dan kun je ook nog via London vliegen voor ongeveer €30 meer. Waarom terug naar Frankfurt? Omdat als je terug naar Amsterdam zou vliegen je bijna €130 meer zou betalen.

Let op
dat je minimaal 1 zondag moet blijven en maximaal 3 maanden weg mag zijn (tot 24 juni) en je kunt vandaag en morgen nog boeken via de amerikaanse website: Orbitz.com (Helaas niet in Nederland boekbaar) Je boekt door te kiezen voor een multi city optie en dan geef je aan: Amsterdam naar Hongkong en Hongkong naar Frankfurt.

Ik heb kunnen vinden: Hongkong: €399 – Bangkok: €417 – Singapore: €431. De prijzen worden in USD aangegeven dus je moet het omrekenen naar euro.

Artikelbild_Hongkong_Skyline_Boot_2

 • Azië ticket deal: Hongkong: €399, Bangkok: €417, Singapore: €431
  • Reisperiode: 6 januari tot en met 24 juni 2014
  • Reisduur: Je moet minimaal 1 zondag blijven en je mag maximaal 3 maanden blijven
  • Luchthaven: Amsterdam heen en terug naar Frankfurt
  • Luchtvaartmaatschappij: KLM, JetAirways en Lufthansa
  • Hotel: Hier kun je een lekker hotel boeken
  • Trein vanaf Frankfurt: Boek je via NSHispeed
  • Boeken tot: Je hebt tot en met 5 februari om dit ticket te boeken
  • Prijs: Vanaf €399 inclusief alles
Hier ga je naar deze Ticket deal

Hongkong deal

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)