Goedemiddag! Zoals velen weten ben ik super fan van Dubai en vind ik vaak mooie deals naar deze steeds maar groeiende metropool. Nu heb ik een ticket-deal naar een stad die in Dubai’s kielzog rijst. Deze stad, Baku, Azerbeidzjan, wordt niet voor niets het 2e Dubai genoemd! Baku combineert een reisende stadsontwikkeling, met verbazingwekkende architectuur en UNESCO Werelderfgoed monumenten.

Als je door het nieuwe centrum loopt lijkt het alsof je in een futuristische stad bent beland: luxe futuristische wolkenkrabbers op elke hoek van de straat. Maar wie verder loopt (en kijkt) stapt even later de oude binnenstad van Baku binnen met historische gebouwen daterend uit de 12e eeuw. Beklim de Maiden’s Towers en krijg een spectaculair uitzicht over de stad. Of bezoek het magische Shirvanshah’s Paleis dat prijkt op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Vlieg nu op 01 september 2015 vanaf Amsterdam met Alitalia naar Baku, Azerbeidzjan voor een spectaculaire lage prijs van: €326!

Heb je weer eens een leuke droombestemming die je van je bucketlist kunt afstrepen!

Dit laat je toch niet liggen!!! Kijk snel want dit soort deals gaan snel!

Azerbaijan_Baku_001

Doe eens wat anders en sta verbaasd! Boeken is ook hier mogelijk....

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

Screen Shot 2015-06-23 at 10.07.40 AM

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)