Ga je mee naar Bangkok? Lekker citytrippen, shoppen, heerlijk eten en daarna natuurlijk gewoon door naar een tropisch eiland waar je heerlijk aan een strand kunt liggen. Ik heb op de website van cheaptickets.nl een geweldige aanbieding gevonden naar Bangkok. Voor maar  €485 vlieg je retour met Aeroflot vanuit Amsterdam via Moskou.

Nu denk je misschien, aah Aeroflot? Ik zou je als tip willen mee geven dat ze de jongste floot binnen heel Europa hebben en uitsluitend met Airbus en Boeings vliegen. Ze zijn hard op weg zichzelf opnieuw te bewijzen als een goede airline en een serieuze concurrent voor onze blauwe Nederlandse airline. Daarnaast is Aeroflot ook een SkyTeam partner dus je spaart gewoon je punten bij Flying Blue en krijgt natuurlijk ook de SkyPriority voordelen mits je een elite status hebt.

Vertrekken doe je vanuit Amsterdam en je moet vliegen tussen 1 oktober en 19 november en of tussen 13 januari en 14 maart 2015. Boeken kun je nog tot en met 6 oktober maar zoals altijd is de beschikbaar beperkt dus ik raad je aan zo snel mogelijk te boeken.

Artikelbild_Bangkok_Skyline_Tempel

Hier ga je naar deze deal

Aeroflot Bangkok

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)