Ik ben altijd op zoek naar goedkope vlucht combinaties. Manieren om goedkoop te vliegen en verschillende steden met elkaar te combineren als 1 grote ontdekkingsreis. Zo kwam ik op de website van cheaptickets.nl een super goedkoop ticket tegen naar Bangkok die ik gewoon met je moet delen.

Dit ticket zal niet voor iedereen zijn maar de prijs is te goed om hem zomaar te laten gaan. Je vlieg namelijk vanaf Parijs naar Bangkok en terug naar Frankfurt voor ongelofelijke €396. Vliegen doe je met Omanair. (Welke net een nieuwe Nederlandse ceo hebben gekregen) Deze airline heeft de beste business class ter wereld en is een echte goede airline met een extreem hoge kwaliteitseis. Dus je comfort aan boord zal uitstekend zijn.

Belangrijke informatie voor dit ticket:
Je moet voor 20 oktober boeken en je moet minimaal 3 dagen in Bangkok blijven en maximaal 1 maand. Je kunt reizen tot en met 24 juni 2015 waarbij je niet kunt reizen tussen 18 december en 30 december 2014. Ook mag je een gratis stopover in Oman inplannen. (Als je dit zou willen)

Met NSinternational reis je gemakkelijk naar Parijs en vanuit Frankfurt weer naar Nederland.

Beschikbaarheid is beperkt dus ik raad je aan zo snel mogelijk te boeken.

Artikelbild_Bangkok_Skyline_Abends

Hier ga je naar deze deal Hier ga je naar de NSinternational website
omanair bkk deal

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)