Soms kom ook ik deals tegen waarvan zelfs ik zeg: W O A H .. te gek! En zo een deal ben ik zojuist tegen gekomen! Een geweldige deal die je langs bestemmingen zoals Dubai,  de Fillipijnen en Australie brengt voor de prijs van een all inclusive vakantie in Spanje! Er zijn geen andere woorden voor dan: GE-WEL-DIG!

De Fillipijnse low cost airline Cebu Pacific (let dus op dat je voor eten/drinken en baggage zou moeten bijbetalen) heeft op dit moment een geweldige sale om te vieren dat ze geen brandstoftoeslagen meer heffen. Daarom dat al hun internationale bestemmingen op dit moment gewoon 1 peso plus wat belastingen kosten!

En met wat knutselwerk kun je hier dus voor een bizar laag bedrag de hele wereld overvliegen zoals ik je nu zal uitleggen:

Sydney Harbour Bridge and fireworks

Ticket 1: Europa naar Dubai
Je zult op de 1 of andere manier naar Dubai moeten komen aangezien Cebu niet naar Europa vliegt. Aangezien de beste beschikbaarheid in november van dit jaar is voor deze deal is op DIT moment de beste vlucht met Ukrainian Airlines voor maar 338 euro retour!

dubai 2

TIP: ik zou persoonlijk nog wachten met boeken. Airlines zoals Transavia & Arkefly hebben hun prijzen voor de winter nog niet bekend gemaakt en als je krijgt naar deze winter dan zou je later dit jaar voor rond de 250 euro een ticket kunnen boeken met een Nederlandse airline!

arke dubai
Arkefly tickets naar Dubai voor dit moment en straks dus ook weer voor komende winter

En gaan we door naar ticket nummer 2:
Ticket 2: Dubai naar Manila (retour) Prijs: AED 107 en dat is omgerekend: 25 euro voor een retour ticket!! Veruit de goedkoopste tickets OOIT! Voor het bizarre bedrag vlieg je nu vanuit Dubai naar de Filipijnen! Hier kun je net zo lang blijven dus je hoeft echt niet gelijk door te reizen. 

manila cheapo

Tip: Ik raad je aan zeker heerlijk te genieten van de mooie eilanden en stranden zoals Palawan of Boracay! 

En dan het laatste ticket:

Ticket 3: Manila naar Sydney (retour) Prijs: PHP4498 en dat is omgerekend: 99 euro voor een retour ticket!!
Ook hier weer bizarre prijzen voor je ticket naar Sydney! Hier kan zelfs een AirAsia niet tegenop en word een land zoals Australie opeen super bereikbaar voor heel veel mensen!

Schermafbeelding 2015-01-27 om 14.22.40

Tip: Sydney is een dure stad dus perfect om eens een Airbnb uit te proberen!

Tropical beach, Boracay island, Philippines

Al met al een geweldige kans en ik raad je dan ook aan om gelijk te boeken! De beschikbaarheden zijn erg beperkt en de beste beschikbaarheid ga je vinden voor de maand november.

Een voorbeeld schema zou kunnen zijn:
10 November Amsterdam Dubai
12 November Dubai Manila
20 November Manila Sydney
1 December Sydney Manila
8 December Manila Dubai
10 December Dubai Amsterdam

En zo hebben we dus  3 tickets die je vanuit Amsterdam naar Dubai en Manila naar Sydney brengen voor 375 euro als je nog even wacht met het boeken van je ticket naar Dubai en gaat voor de Transavia/Arkefly opties en als je gelijk nu alles al zou willen boeken ligt je bij nog steeds een geweldig bedrag van 469 euro per persoon!

Boeken doe je op de website van cheaptickets.nl voor je vluchten vanuit Europa naar Dubai en de Cebu Pacific vluchten boek je op hun website direct! (let er op dat het op dit moment heel druk is op hun site en daarom wat langzamer is)

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)