Ik ben voor jullie altijd opzoek naar de beste deals en heb via supersaver deze geweldige eenmalige kans gevonden; een retour vliegticket naar Buenos Aires voor maar €453! Er is voor deze deal nog maar 1 plaats beschikbaar, dus boek snel.

Het is jammer dat er maar één persoon met deze deal vandoor kan gaan, maar de prijs is zo uitzonderlijk dat ik hem alsnog met jullie wil delen. Je vliegt met Lufthansa en Aerolineas en vertrekt op maandag 23 maart ’s avonds vanuit Schiphol, Amsterdam. Je komt de volgende dag aan het begin van de middag aan in Buenos Aires. Je neemt niet de snelste route, maar met deze prijs bespaar je je ongelofelijk veel geld. Voor degene die het niet erg vinden om lang te reizen is dit dus een perfecte deal. De reisduur is 11 dagen, waarna je weer aankomt in Amsterdam.

Boek snel, voor iemand anders je voor is!

South_America_Argentina_BuenosAiresNight

Eenmalige kans!

Buenos Aries, vliegtickets

 

 

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)