Ga jij binnenkort een kijkje nemen aan de andere kant van de oceaan? Waarom zou je dan veel te veel voor je vliegticket betalen? Cheaptickets heeft op dit moment een aanbieding, waardoor je maar €363 betaalt voor een ticket richting Toronto. Daarnaast is het ook mogelijk om richting andere plaatsen in Canada te vliegen.

Toronto is een levendige, multiculturele stad met een gemoedelijke en rustige atmosfeer. Je kunt hier onder andere genieten van de internationale keuken, de vele theaters en de mooie architectuur.

NorthAmerica_Canada_Toronto_009

In de wijken China town, Little Italy en Greek town is terug te zien dat Toronto een multiculturele stad is. Het lijkt alsof je in andere landen terechtkomt als je deze wijken bezoekt. Het Royal Ontario Museum (ROM) is het grootste museum van Canada. Het museum beschikt over meer dan 5 miljoen geëxposeerde stukken. De collectie bestaat uit stukken van de wetenschap, natuurlijke historie en archeologie. Een aanrader voor museumliefhebbers.

NorthAmerica_Canada_NiagaraFalls_001

Reizen is mogelijk in de periode mei-juni 2016. Om deze deal aan de actieprijs van €363 te boeken vertrek je op 21 mei en vlieg je terug op 3 juni. Luchthaven van vertrek is Amsterdam. Vanaf Brussel Zaventem kan je voordelig naar Montreal vliegen met 30 mei en 16 juni als vliegdata in de zoekmotor.

Ik raad je aan snel te boeken, want de beschikbaarheid is beperkt!

Ga hier naar de deal! Ga hier naar nog meer deals!

28-01toronto

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)