Heerlijk erop uit naar de Dominicaanse Republiek? Het hoeft niet eens duur te zijn! Met deze deal vlieg je al op en neer naar Punta Cana in de zonovergoten Dominicaanse Republiek voor maar €260, en dat zonder tussenstops! Maar wees er snel bij, je kunt op 10 mei al vertrekken!

Punta Cana kent een tropisch klimaat wat ervoor zorgt dat door het gehele jaar heen er een temperatuur tussen de 25-35 graden heerst. De regio waar Punta Cana in ligt kent veel mooie, typisch Caribische stranden en diepblauwe zee met koraalriffen. Het water is rustig, warm en klotst zachtjes tegen de witte kust.  Maar in de naaste omgeving zijn ook veel toeristische trekpleisters waaronder twee recent geopende nationale parken (Nationaal Park Punta Cana en het eiland Saona).

Caribbean_DominicanRepublic_039

Punta Cana is ook een van de beste golfbestemmingen ter wereld en biedt alles wat je op vakantie kan wensen. Een aantal van de golfbanen zijn ontworpen door professionele golfers, waardoor je tijdens je golfvakantie op een ontspannen manier de uitdaging kunt aangaan.

Deze week nog naar de Caribische zon voor een prikkie? Boek dan snel!

screenshot van de deal

Capture
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)