Oh wow, ik heb nu wel iets heel gaaf gevonden.. vlieg naar Montréal, Canada en maak een tussenstop in het sprookjesachtige IJsland! De plaatsen zijn beperkt, dus je moet er snel bij zijn als je deze gave reis wilt boeken!

Iceland_Reykjavik_001

Je vertrekt op 17 september naar Reykjavik, waar je een paar dagen blijft. Mijn tips: bezoek het geothermische meer de Blue Lagoon en ga op de Golden Circle tour. Bij de laatste tour bezoek je de highlights in de omgeving van de IJslandse hoofdstad, waaronder de Gulfoss waterval, het nationale park Thingvellir en het geisergebied! Ook in de stad zelf vind je allerlei interessante bezienswaardigheden, zoals verschillende kerken en musea! Zoek je een onderkomen in IJsland? Kijk dan eens hier!

Op 20 september vlieg je door naar Montréal. In deze stad komen oud-Europa en modern design goed samenkomen. Ga lekker wandelen en bekijk de prachtige 18e-eeuwse gevels in je op, maak een fietstocht langs het mooie Lachine kanaal en eindig de dag, genietend van heerlijke gerechten in een van de vele restaurants in de stad. Maak een wandeling vanuit de oude stad naar Plateau Mont-Royal en geniet hier van een drankje op het uitnodigende terras. Zoek je een onderkomen in Montréal? Kijk dan eens hier!

Boek de deal!

ijsland

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld en andere vakantiebenodigdheden:
Icon_Taxi

slogan Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram 🙂

appstoreBadgegoogleBadge

guru_only

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)