Wil jij nog een keer naar Dubai? Dan is dit je kans! Voor maar €265 vlieg je er al heen! Dubai heeft zoveel mooie bezienswaardigheden, zoals de Burj Khalifa of de één van de vele shopping malls!

Begin het nieuwe jaar goed en geniet van de luxe, heerlijke zon en alles wat je maar kunt bedenken – je hebt het in Dubai allemaal binnen handbereik. Daarnaast is het nu het perfecte seizoen om de Emiraten te bezoeken. Het is aangenaam warm (geen 50 graden zoals in augustus, maar nu meer een gemiddelde 25-30 graden). Je kunt dus heerlijk de hele dag rondlopen in je shorts met slippers of nog een keer je mooie zomerjurkje uit de kast halen en flaneren over de vele stranden die de Dubai te bieden heeft. Maak een woestijnsafari en ook een kleine tocht over de Creek in een van de traditionele watertaxi’s.

Vertrek is op 24 januari 2016 vanuit Düsseldorf. Je vliegt met Pegasus Airlines naar Dubai. Hotels kun je boeken dankzij dit voordelig overzicht 

Ik raad je aan snel te boeken, want de beschikbaarheid is beperkt!

Ga hier naar de deal! Hotel nodig?

21-01dubai

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

 

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)