slechts 136,- €

Error Fare: goedkope vluchten naar meerdere landen in de Cariben en Centraal Amerika vanaf slechts €136!!!! Dat is voor de heen- en terugvlucht samen! Voorbeelden:

Zo zijn er nog veel meer goedkope vluchten naar meerdere landen in Centraal Amerika en de Cariben, dus kijk snel voor alle mogelijkheden!

Let op: het betreft hier een Error Fare; wacht dus even met verdere plannen maken voordat je er zeker van bent dat de aankoop geaccepteerd wordt!

goedkope vluchten

Centraal Amerika, Zuid Amerika en de Cariben

Onder de landen waar je heen kunt vliegen met deze goedkope vluchten valt onder andere Cuba, maar ook Costa Rica en Mexico. Deze prachtige landen bevatten ongerepte natuur met dik regenwoud tot imposante vulkanen. Vergeet natuurlijk niet de meest uitgestrekte en idyllische stranden, wat goed gepaard gaat met die tropische temperaturen! Zoek hier naar alle mogelijke goedkope vluchten!

goedkope vluchten

Waar wacht je nog op! Boek nu, want dit soort deals gaan snel! 

  •  Vlieg naar Centraal-Amerika vanaf slechts €136 retour!! 
    • Reisperiode: tussen augustus 2017 en februari 2017
    • Luchthaven vertrek: Amsterdam Schiphol
    • Prijs: Vanaf €136 per persoon!

screenshot van de deal

goedkope vluchten
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)