slechts 208,- €

Wauw, spotgoedkope vluchten naar meerdere landen in Centraal Amerika vanaf slechts €208! Boek bijvoorbeeld een retourticket naar Cuba voor €218 of vlieg voor slechts €208 heen en weer naar Jamaica! Ook naar Punta Cana in de Dominicaanse Republiek vlieg je voor een prikje. Let op: de vluchten vertrekken vanuit Brussel en zijn last-minute met vertrek deze week al. Heb jij wel zin om nu de zon op te zoeken, boek deze goedkope vliegtickets dan hier! 

goedkope vluchten

Centraal Amerika, Zuid Amerika en de Cariben

Onder de landen waar je heen kunt vliegen met deze goedkope vluchten vallen onder andere Cuba en Jamaica, maar ook de Dominicaanse Republiek. Deze prachtige landen bevatten ongerepte natuur met dik regenwoud tot imposante vulkanen. Vergeet natuurlijk niet de meest uitgestrekte en idyllische stranden, wat goed gepaard gaat met die tropische temperaturen!

Komen deze data niet uit voor jou of wil je liever wat langer in Cuba blijven? Gebruik dan mijn vluchtenzoeker op goedkope vliegtickets te vinden op de data die jou het beste uitkomen!

goedkope vluchten

screenshot van de deal

Screenshot
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)