Wow. Ik heb een super goedkope vlucht gevonden van Barcelona naar Brazilië! Vlieg voor €180 van Barcelona naar São Paulo!

Dit is een error-fare, dus het is zo afgelopen! Wees er snel bij!

Reis af naar het land dat bekendstaat om het feestelijke carnaval, de samba danst als de beste en natuurlijk bezit over prachtige goudgele stranden. Een vakantie gevuld met relaxen, genieten van de zon en afwisselend een duik in de zee en het zwembad nemen. Wie naar Brazilië gaat mag zich hierop voorbereiden. Zonnebril op, favoriete boek gepakt en plaatsgenomen in een hangmat? Het enige waar je je nu nog druk over hoeft te maken is of je nog wel bij je drankje kunt!

Boek een goedkope vlucht naar Barcelona en vlieg voor een schijntje door naar Brazilië. Of combineer de twee! In dit voorbeeld vlieg je van 5 april 2016 tot 12 april 2016. Zoek je een hotel, kijk dan hier!

brasil

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden: Icon_Taxi

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)