Ben je ooit al eens in de Filipijnen geweest? Mits niet dan raad ik je dit land van harte aan. Waar je buren op een strand in Phuket liggen kun jij genieten van de mooiste stranden in heel Azie.. denk daarbij aan Palawan of het wat meer commerciëlere Boracay.

De Filipijnen is voor de meeste mensen nog redelijk onbekend en ik heb via de website van schipholtickets.nl een geweldige deal gevonden voor iedereen die wil richting Manila zou willen vliegen. (En vanuit daar kun je dan makkelijk door reizen naar een mooi eiland)

Voor geweldige €488 vlieg je met China Southern Airlines vanuit Amsterdam naar Manila en terug naar Frankfurt. Vanuit Frankfurt ga je makkelijk met NSInternational terug naar Nederland.  Prijzen liggen gemiddeld rond de €700 voor deze periode en je kunt met deze combinatie bizar veel geld besparen.

Belangrijke info:
Je moet boeken voor 30 november. Je moet minimaal 7 dagen blijven en maximaal 3 maanden. Daarnaast mag je ook onderweg in China stoppen (Guangzhou). Je kunt reizen tot 15 juni 2015 met uitzondering van 12 tot 24 december 2014.

Beschikbaarheid is beperkt dus ik raad je aan zo snel mogelijk te boeken!

Tropical beach, Boracay island, Philippines

Hier ga je naar deze deal

CZ Manila 488

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)