Kaapstad is zo’n plaats die voor vele op hun bucket-list staat. Vaak al best prijzig, maar nu in Augustus tegen een mooie prijs van €535 vanaf Amsterdam!

Kaapstad is één van de belangrijkste steden in Zuid-Afrika en telt zo’n 3 miljoen inwoners. Na Johannesburg is het de grootste stad van het land. Oorspronkelijk een belangrijke handelspost voor de Verenigd Oost-Indische Compagnie, maar nu door zijn prachtige natuurlijk ligging aan de beroemde Tafelberg een hot-spot voor toeristen. Naast de Tafelberg is het Robbeneiland waar Nelson Mandela voor 27 jaar gevangen heeft gezet een belangrijke historische bezienswaardigheid.

Met gemiddelde temperaturen tussen de 22 en 30 graden, het hele jaar door, een heerlijke plaats om in korte broek of zomerjurkje rond te lopen.

Er zijn meerdere data mogelijk tegen deze mooie prijs, maar in dit voorbeeld vlieg je op 19 augustus 2015 vanaf Amsterdam met EMIRATES via Dubai naar Kaapstad voor een spectaculaire lage prijs van: €535!

Dit laat je toch niet liggen!!! 

Africa_SouthAfrica_CapeTown_011

Goedkoop naar Kaapstad in Augustus??? Hotelopties...

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

Screen Shot 2015-05-21 at 12.38.54 pm

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)