Goedkope vliegtickets naar Las Vegas!

Waag een gokje op de Strip en maak een rondreis door het westen van de VS!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Whatsapp service, zo ben je als eerste op de hoogte!
 • Luchtvaartmaatschappij United Airlines
slechts € 286,-

Een retourtje Las Vegas voor €286?! Ja, het is echt waar! Voor deze bodemprijs boek je een retourticket naar de Amerikaanse stad en kun je Las Vegas en haar omgeving verkennen. Tijd voor een vakantie in de Verenigde Staten! Kies jouw goedkope retourvlucht naar Las Vegas uit de reisdata verder in deze deal.

Las Vegas

Goedkope vliegtickets Las Vegas

Yoga met dolfijnen, duiken tussen haaien en dineren op grote hoogte boven de stad. Je kunt het zo gek niet bedenken en het kan in Las Vegas. Dé Amerikaanse entertainmentstad midden in de woestijn in Nevada moet je écht een keer gezien hebben. En je vliegt nu al heel goedkoop naar deze topbestemming in de Verenigde Staten. Met Lufthansa vlieg je voor €286 retour naar Las Vegas enken je al de spetterende highlights van de stad én haar omgeving (de Grand Canyon!) te ontdekken. Deze deal is exclusief accommodatie, maar je hebt in Las Vegas talloze hotels om uit kiezen zoals bijvoorbeeld The Venetian.

Las Vegas Strip

Goedkoopste reisdata

Ik zocht naar voorbeeldreizen van (ongeveer) een week. Indien je langer wilt blijven, behoud de vertrekdatum en verander de terugkeerdatum, zo krijg je steeds de beste prijs.

Maart 2019
8 tot 18 maart – €300
November 2019
8 tot 16 november – €300
22 tot 30 november – €300
29 november tot 8 december – €286

December 2019
4 tot 12 december – €297

Las Vegas strip

Las Vegas: de beste bezienswaardigheden

De neonverlichting van de Strip heet je op een verpletterende manier welkom in Las Vegas. De stad waar je een gokje waagt in een van de vele casino’s, trouwt met een Elvis look-a-like als ceremoniemeester en overnacht in een van de wereldberoemde hotels zoals het Luxor of Caesars Palace. Je verblijft een week of langer in de Verenigde Staten waardoor je ruim voldoende tijd hebt om niet alleen Las Vegas maar ook haar omgeving te verkennen. Ga bijvoorbeeld op een dagtripje naar het Red Rock Canyon National Park of steek de grens over naar Arizona en bewonder de Grand Canyon.

Red Rock Canyon

 • Goedkope vliegtickets Las Vegas voor slechts €286!
  • Goedkoopste reisdata: zie overzicht hierboven
  • Reisduur: 7 dagen of langer
  • Bestemming: Las Vegas
  • Luchthaven: Brussel Zaventem
  • Luchtvaartmaatschappij: Lufthansa
  • Deze deal is exclusief accommodatie, maar je kunt bijvoorbeeld overnachten in het wereldberoemde The Venetian, waar je net als in Venetië een tocht met een gondel kunt maken.
  • Hier lees je meer over de beste reistijd voor Las Vegas
  • Prijs: Slechts €286 per persoon voor een retourticket!

screenshot van de deal

Screenshot van de aanbieding