Goedkope vliegtickets naar Las Vegas!

Waag een gokje op de Strip of maak een rondreis door het westen van de VS!

Holidayguru tipt 13.04.20 tot 22.04.20
P.p. vanaf € 305,-

Voor deze prijs kun je wel een gokje wagen! Boek voor maar €305 een retourticket van Amsterdam naar Las Vegas. Voor deze lage prijs geniet je ook nog eens van alle comfort van KLM. Een topdeal dus!

Goedkope vliegtickets Las Vegas

Yoga met dolfijnen, duiken tussen haaien en dineren op grote hoogte boven de stad. Je kunt het zo gek niet bedenken en het kan in Las Vegas. Dé Amerikaanse entertainmentstad midden in de woestijn in Nevada moet je écht een keer gezien hebben. En je vliegt nu al heel goedkoop vanaf Amsterdam naar deze topbestemming in de Verenigde Staten. Let op: deze deal is zonder accommodaties. Vind hier een goed hotel in Las Vegas.

Las Vegas

Las Vegas: de beste bezienswaardigheden

De neonverlichting van de Strip heet je op een verpletterende manier welkom in Las Vegas. De stad waar je een gokje waagt in een van de vele casino’s, trouwt met een Elvis look-a-like als ceremoniemeester en overnacht in een van de wereldberoemde hotels zoals het Luxor of Caesars Palace. Je verblijft een week of langer in de Verenigde Staten waardoor je ruim voldoende tijd hebt om niet alleen Las Vegas maar ook haar omgeving te verkennen. Ga bijvoorbeeld op een dagtripje naar het Red Rock Canyon National Park of steek de grens over naar Arizona en bewonder de Grand Canyon.

Grand Canyon

screenshot van de deal

Screenshot deal