Wilde je altijd al naar die paradijselijke stranden van Thailand, maar kon je nooit een goede deal vinden? Dan is vandaag jouw lucky day! Met deze deal bespaar je veel geld op je vliegtickets naar Phuket. Voor slechts €349 vlieg je retour naar dit fantastische eiland. Maak snel gebruik van deze erg goedkope vliegtickets naar Phuket en maak jouw droomreis waar.

De Andamanse zee in Thailand

Goedkope vliegtickets Phuket

Voor deze lage prijs vlieg je met Swiss International Airlines heen en weer naar Phuket. Via een overstap in Zurich land je op het paradijselijke eiland. In dit voorbeeld ga je op vakantie van 5 tot 18 december 2019 en heb je dus ruim de tijd om van de mooie stranden van Phuket en andere eilanden te genieten. Dat is overigens precies tussen Sinterklaas en Kerstmis. Zo heb je ’s ochtends voor je naar de luchthaven vertrekt nog snel tijd om je pakjes te openen en wanneer je terugkomt heb je van alles te vertellen aan je familieleden tijdens kerstavond. December valt trouwens tijdens het droogseizoen in Thailand dus heb je een heel hoge kans op mooi weer. Vlieg je liever op een andere datum? Dat kan ook. Check jouw voorkeursdata in mijn vluchtenvinder en vind de beste prijs.

Phuket

Phuket vakantie

De meest paradijselijke witte zandstranden liggen voor je klaar op Phuket, het grootste eiland van Thailand. Leg je handdoekje neer tussen de wuivende palmbomen en geniet van hét ultieme vakantiegevoel. Lekker luieren op het strand, zo nu en dan een frisse duik en ’s avonds een zomerse cocktail bij zonsondergang, genieten!

Phuket

screenshot van de deal

Vluchten Phuket