Bizar goedkoop retourticket Phuket

Pak deze kans en vlieg naar dit tropische paradijs!

  • Luchtvaartmaatschappij SwissAir
P.p. vanaf € 358,-

Wilde je altijd al naar die paradijselijke stranden van Thailand, maar kon je nooit een goede deal vinden? Dan is vandaag jouw lucky day! Met deze deal bespaar je veel geld op je vliegtickets naar Phuket. Voor slechts €358 vlieg je retour naar dit fantastische eiland.

De Andamanse zee in Thailand

Goedkope vliegtickets Phuket

Voor deze lage prijs vlieg je  heen en weer naar Phuket. Deze goedkope vliegtickets zijn te boeken voor verschillende data. Ga naar Phuket en breng de dagen door op de paradijselijke stranden van dit eiland. De winter valt trouwens tijdens het droogseizoen in Thailand dus heb je een heel hoge kans op mooi weer. Bekijk hier wat de beste reistijd voor Phuket is. Lees ook mijn Travel Magazine over de mooiste eilanden van Thailand.

Phuket

Phuket vakantie

De meest paradijselijke witte zandstranden liggen voor je klaar op Phuket, het grootste eiland van Thailand. Leg je handdoekje neer tussen de wuivende palmbomen en geniet van hét ultieme vakantiegevoel. Lekker luieren op het strand, zo nu en dan een frisse duik en ’s avonds een zomerse cocktail bij zonsondergang, genieten!

Phuket

screenshot van de deal

Vluchten Phuket