Voordelige vliegtickets naar Dubai

Bezoek het hoogste gebouw ter wereld!

  • Luchtvaartmaatschappij Royal Jordanian
P.p. vanaf € 197,-

Denk je dat je voor een reis naar Dubai je spaarvarken met een hamer kapot moet slaan? Dat is helemaal niet nodig! Voor maar €197 boek je nu al een retourticket naar Dubai. Je vliegt vanaf Brussel Charleroi en vertrekt in mei al, maar er zijn ook later dit jaar veel goedkope data mogelijk. Bekijk de voorbeelddata hieronder en vind jouw perfecte Dubai reis!

vakantie Dubai

Goedkope vluchten

Voor de enorm lage prijs van €197 brengt Wizz Air je in mei vanaf Brussel Charleroi naar Dubai. Deze retourvlucht is met een overstap in Boekarest op de heenweg en in Sofia op de terugweg. Komt deze datum in mei je niet uit, dan zijn er ook veel andere goedkope data mogelijk in onder andere juni, september en oktober. Bekijk de voorbeelddata hierboven of gebruik mijn vluchtenvinder om jouw ideale vertrekdatum te vinden.

Skyline van Dubai

Bezoek Dubai

Deze deal is zonder verblijf in Dubai, maar in deze wereldstad zijn heel veel luxe en budget hotels te vinden. Neem een kijkje bij mijn hotelvergelijker of kijk eens bij Airbnb. Wil je meer weten over deze stad, lees dan mijn Dubai tips. Bekijk ook wat de beste reistijd voor Dubai is.

De Dubai Marina

screenshot van de deal

Screenshot deal