slechts € 343,-

Aloha Hawaï! Voor de duizelingwekkende prijs van €343 vlieg je naar de prachtige vulkanische eilandenarchipel in de Stille Oceaan! Wat denk je? Ontsnap de Nederlandse winter en ontdek het aartsparadijs. Je vliegt op 15 januari 2019 vanaf Amsterdam naar Honolulu, voor een spotprijs!

De Na Pali kust op het eiland Kauai, HawaiOp vakantie Hawaï

Waar zal je beginnen? Kauai, Oahu, Maui of Hawaï eiland? De keuzes voor activiteiten zijn ontelbaar: Boek een trip naar de krater van de Haleakala vulkaan, bezoek het gedenkteken van het Amerikaanse verwoeste oorlogsschip USS Arizona in Pearl Harbour, ontdek de Waimea Canyon op Kauai of ontspan je gewoon lekker op een van de vele stranden die de eilandengroep rijk is. Het bekendste strand is zonder twijfel Waikiki Beach bij de hoofdstad Honolulu. Hoge resorts en hotels schieten naast het uitgestrekte witte strand ophoog en surfers vliegen over de golven. Ook leuk: huur een auto en maak een roadtrip over een van de eilanden van Hawaï. Volg de 109 kilometer lange Hana Road over het eiland Maui langs kletterende watervallen en de mooiste uitzichten langs de kust. Houd je van hiken, dan mag je het Hawaï Volcanoes National Park niet missen. Dit nationale park op Big Island telt twee actieve vulkanen en honderden kilometers aan wandelpaden langs de kraters. Minder actief is de vulkaan Mauna Kea die al 4000 jaar stil is. Vanaf de top van de berg bewonder je de sterrenhemel. Dit is een van de beste plekken in de hele wereld om sterren te kijken. Lees zeker ook mijn artikel over de optimale reistijden voor de eilandengroep.

Hawaiian sunset

Goedkope vliegtickets

Je vertrekt met Lufhansa op 12 november 2018 vanuit Amsterdam. Na een tussenstop in Frankfurt en Los Angeles kom je eindelijk in het paradijs terecht via de hoofdstad Honululu. Tijdens de terugvlucht stop je via Vancouver en Frankfurt. Deze deal is weliswaar zonder hotel. Bekijk zeker eens deze link van Tripadvisor voor voordelige suggesties.

screenshot van de deal

Screenshot van de aanbieding