Aloha! Vliegtickets Hawaï vanaf Amsterdam!

Vanaf Schiphol Amsterdam

Holidayguru tipt 04.03.20 tot 17.04.20
P.p. vanaf € 480,-

Aloha Hawaï! Voor de duizelingwekkende prijs van €480 vlieg je naar de prachtige vulkanische eilandenarchipel in de Stille Oceaan! Wat denk je? Ga jij komend voorjaar op droomvakantie? Maak nu deze geweldige plannen en pak deze goedkope vliegtickets Hawaï voordat ze weg zijn!

Vliegtickets Hawaï

Voor de goedkoopste tickets vlieg je in maart vanaf Amsterdam. Je vliegt vervolgens met geweldige airlines zoals Air Canada en Lufthansa retour naar Hawaï. Kijk snel onder reisdata voor de goedkoopste opties. Let op: deze deal is exclusief accomodatie. Deze vind je gelukkig eenvoudig in mijn hotelvergelijker.

Hawaï

Vakantie Hawaï

Waar zal je beginnen? Kauai, Oahu, Maui of Hawaï eiland? De keuzes voor activiteiten zijn ontelbaar: Boek een trip naar de krater van de Haleakala vulkaan, bezoek het gedenkteken van het Amerikaanse verwoeste oorlogsschip USS Arizona in Pearl Harbour, ontdek de Waimea Canyon op Kauai of ontspan gewoon lekker op een van de vele stranden die de eilandengroep rijk is. Het bekendste strand is zonder twijfel Waikiki Beach bij de hoofdstad Honolulu. Hoge resorts en hotels schieten naast het uitgestrekte witte strand ophoog en surfers vliegen over de golven. Ook leuk: huur een auto en maak een roadtrip over een van de eilanden van Hawaï. Volg de 109 kilometer lange Hana Road over het eiland Maui langs kletterende watervallen en de mooiste uitzichten langs de kust. Iedereen zal jaloers zijn op jouw vakantie Hawaï!

screenshot van de deal

Hawaï