Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Whatsapp service, zo ben je als eerste op de hoogte!

Daar zijn ze weer, de goedkope vliegtickets waar iedereen zo van houdt. Nu goedkope vluchten in Europa voor waanzinnige prijzen vanaf €5!!! Je vliegt voor deze bijzonder lage prijzen vanuit verschillende luchthavens naar plaatsen als Londen, Mallorca, Gerona, Málaga en vele andere Europese bestemmingen. Ook vanaf andere luchthavens vertrek je heel voordelig op stedentrip of vakantie. Let op: OP=OP, er zijn maar een beperkt aantal stoelen beschikbaar dus boek snel!

Goedkopevliegtickets

Boek snel spotgoedkope vliegtickets

Er zijn weer goedkope vluchten van de partij. Zo reis jij voor een spotprijs het continent over. Ze hebben momenteel tarieven vanaf slechts 5 euro. Voor deze prijs kun je bijvoorbeeld naar Londen, Mallorca, Gerona, Málaga en vele andere bestemmingen in Europa. Welke stad staat op je bucketlist? Nu is de tijd om te boeken, want voor een reis naar deze steden betaal je op verschillende data de absolute bodemprijs. Ik vergelijk de vliegtickets even voor jou.

Goedkope vliegtickets

De goedkoopste vluchten

Hieronder vind je alvast een paar van de goedkoopste vluchten die momenteel worden aanboden. Er zijn heel veel goedkope vluchten beschikbaar, aarzel dus niet om rond te kijken en een andere datum of bestemming te kiezen in mijn vluchtenzoeker.

Zoek zelf in mijn vluchtenzoeker naar de mogelijkheden voor jouw favoriete vakantiebestemming en boek jouw goedkope vliegtickets!

Heb je goedkope vliegtickets gevonden? Gefeliciteerd! Hier vind je goed beoordeelde hotels, hier boek je een Airbnb, en hier een voordelige huurauto.

screenshot van de deal

Screenshot van de deal