De reden waarom u deze melding ziet, is omdat deze aanbieding een tijdelijk aanbod was dat sindsdien is verlopen of omdat de prijs nu aanzienlijk verschilt van de opgegeven prijs. Vakanties die op deze blog worden gepubliceerd, kunnen worden gewijzigd met betrekking tot prijs en beschikbaarheid, maar zijn correct op het moment van publicatie. U kunt hier op de hoogte blijven van de nieuwste reisaanbiedingen hier.

Japan onbereikbaar? Veel te dure vliegtickets? Niet langer! Je kunt nu vliegtickets boeken naar Tokyo voor slechts €367! Voor je het weet sta jij op Japanse bodem om dit fascinerende land te ontdekken. Bekijk hier snel alle details om goedkoop naar Japan te vliegen.

vluchten Tokyo

Vliegtickets Tokyo

Japan is een land vol traditie dat tegelijkertijd een van de meest technologisch vooruitstrevende landen ter wereld is. In Tokyo komen modern en traditioneel samen. Breng een bezoek aan het Keizerlijk paleis en de Senso-ji tempel. Eet de lekkerste sushi die je ooit gegeten heb en sluit de avond af met een potje karaoke. Wil je even bijkomen van alle indrukken? Rust dan uit in de Koishikawa Korakuen tuin. Een oase van rust! Misschien is Tokyo het begin van een rondreis door Japan? Ik heb in mijn Travel Magazine al heel wat artikelen geschreven over de mooiste bezienswaardigheden van dit fascinerende land! Lees meer over het bamboebos bij Kyoto en de beroemde kersenbloesem!

vliegtickets Tokyo

screenshot van de deal

Screenshot van de vliegtickets naar Tokio