Vlieg voor bijna niks naar Kopenhagen!

Bezoek de prachtige hoofdstad van Denemarken

  • Luchthaven van vertrek Düsseldorf
Holidayguru tipt 21.04.20 tot 24.04.20
P.p. vanaf € 12,-

Ontdek het magisch mooie Kopenhagen met deze bizar goedkope vliegtickets. Voor maar €12 boek je al een retourticket naar de Deense hoofdstad. Zo houd je nog lekker veel geld over voor een mooi hotel of een uitgebreide shopsessie!

Vluchten Kopenhagen

Deze vluchten vertrekken vanaf Brussel Charleroi en brengen je in slechts anderhalf uur naar het hippe Kopenhagen. Let op: deze aanbieding geldt alleen voor vluchten. Kijk in mijn hotelvergelijker voor een goed hotel of boek een leuke Airbnb.

vluchten kopenhagen

Bezoek de Deense hoofdstad

De kleurrijke huizen in de Nyhavn van Kopenhagen geven je direct een vakantiegevoel. Warm om met een drankje in een van de sfeervolle restaurantjes en geniet van het prachtige uitzicht over de boten. Natuurlijk mag een bezoek aan de kleine zeemeermin niet ontbreken tijdens je bezoek. Ook een van de oudste pretparken van Europa, Tivoli, zal je verrassen met de mooie attracties, het grote aquarium en de avondlijke lichtshow. En wist je dat de Carlsberg brouwerij in Kopenhagen staat? Hier kun je een tour maken om te kijken hoe het wereldberoemde bier gebrouwen wordt.

screenshot van de deal

ss_kopenhagen