Vliegtickets naar Kopenhagen in december

Kerstcadeautjes scoren op een van de mooiste kerstmarkten!

  • Luchthaven van vertrek Düsseldorf
Holidayguru tipt 04.12.19 tot 07.12.19
P.p. vanaf € 20,-

Bezoek een van de hipste steden van Europa met deze super voordelige vliegtickets naar Kopenhagen! Voor maar €20 boek jij deze retourtickets naar de Deense hoofdstad. Zo wordt een spontane stedentrip wel héél erg leuk!

vliegtickets kopenhagen

Vluchten Kopenhagen

Deze vluchten vertrekken vanaf Düsseldorf en brengen je in slechts anderhalf uur naar het hippe Kopenhagen. De goedkoopste vluchten vind je in december, perfect voor het maken van een feestelijke stedentrip. Scoor je cadeaus voor de feestdagen op de grote kerstmarkt in het centrum, of shop er op los voor een nieuwe wintergarderobe! Let op: deze aanbieding geldt alleen voor vluchten. Kijk in mijn hotelvergelijker voor een goed hotel of boek een leuke Airbnb.

vliegtickets kopenhagen

Bezoek de Deense hoofdstad

De kleurrijke huizen in de Nyhavn van Kopenhagen geven je direct een vakantiegevoel. Plof neer op een van de terrasjes of in de sfeervolle restaurantjes en geniet van het prachtige uitzicht over de boten. Natuurlijk mag een bezoek aan de kleine zeemeermin niet ontbreken tijdens je bezoek. Ook een van de oudste pretparken van Europa, Tivoli, zal je verrassen met de mooie attracties, het grote aquarium en de avondlijke lichtshow. Wist je dat de Carlsberg brouwerij in Kopenhagen staat? Hier kun je een tour maken om te kijken hoe het wereldberoemde bier gebrouwen wordt.

screenshot van de deal

screenshot