Stedentrip deal: vliegtickets naar Lissabon

Breng een bezoek aan de sfeervolle Portugese hoofdstad

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Luchthaven van vertrek Eindhoven
Holidayguru tipt 11.01.20 tot 15.01.20
P.p. vanaf € 26,-

Staat Lissabon bovenaan jouw lijstje van te bezoeken reisbestemmingen? Dan is vandaag jouw lucky day! Je boekt namelijk al een retourtje voor slechts €26 per persoon. Dat is echt spotgoedkoop, dus hup, boeken maar!

Lissabon stedentrip

Stedentrip Lissabon

Lissabon is een van de fijnste steden van Europa. De ligging aan het water, de kleurrijke gebouwen en de vele bezienswaardigheden maken dat je direct een vakantiegevoel krijgt als je hier bent. Maak een ritje met de beroemde gele trams van lijn 28, geniet van het uitzicht vanaf het historische Castelo de São Jorge en zet koers naar de Torre de Belem, de toren die eeuwenlang de stad beschermde tegen ongewenste indringers. Het UNESCO werelderfgoed werd gebouwd om de Portugese ontdekkingsreizen van onder meer Vasco da Gama te herdenken. Vlakbij de toren staat ook het klooster van Jeronimos, dat zeker niet onderdoet qua schoonheid.

stedentrip lissabon

Ontdek de Portugese hoofdstad

Zoek in het centrum een gezellig restaurantje uit en geniet van de lokale specialiteiten. Visgerechten staan hier bovenaan de kaart, dat wordt smullen! Met deze vliegtickets reis je spotgoedkoop naar de Portugese hoofdstad. Kijk hier voor een leuk hotel of zoek een appartement van Airbnb uit. Een onvergetelijke stedentrip Lissabon ligt in het verschiet. Wie neem jij mee om de stad te verkennen?

screenshot van de deal

Screenshot deal